Ενώνω σώμα και ψυχή για να είμαι καλά!

Ένα τριήμερο για να ενώσουμε σώμα και ψυχή, θρέφοντας με απαλότητα και τρυφερότητα το σώμα μας ώστε να μπορέσουμε να ακούσουμε που βρίσκεται και τι χρειάζεται τώρα. Ποιες είναι οι περιοχές που δεν έχουνε ελαστικότητα που δεν υπάρχουνε υγρά, που δεν είναι συνδεδεμένες με την χαρά.

Θα πλάσουμε τα σώματά μας για να ενσωματώσουμε, να ενεργοποιήσουμε και να εναρμονίσουμε τη σχέση σώματος και ψυχής.

Ενώνοντας την εσωτερική κίνηση του πελβικού μας συστήματος με την αναπνοή μας, την μυική μας μάζα και το νευρικό μας σύστημα.

Θα διαλογιστούμε περπατώντας και αυτοσχεδιάζοντας και θα οραματιστούμε σε στάση χαλάρωσης για να μάθουμε πως να αποδεχόμαστε το σώμα μας.

Θα λαδώσουμε τις κλειδώσεις μας για να μπορεί να ρέει περισσότερη ενέργεια έτσι ώστε να απελευθερώσουμε και να ανοίξουμε τις αισθήσεις μας. Θα αφήσουμε το σώμα μας να μας οδηγήσει απαλά, σε αυτοσχεδιασμούς που ενώνουν τους ήχους της φωνής με την κίνησή μας, απλώνοντας τα ίχνη της ενέργειας μας στο χώρο, συνυπάρχοντας με τους ήχους της φύσης, την κίνηση του αέρα και το απαλό χάδι του ήλιου.

Την Κυριακή θα περπατήσουμε μέσα σε μονοπάτια για να ενωθούμε με τους ήχους της φύσης και την αρχαία ενέργεια. Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε μεγαλύτερη σταθερότητα στα βήματά μας και να απελευθερώσουμε στρες και άγχος γεμίζοντας με νέα καθαρή ενέργεια.

Θα εστιάσουμε την προσοχή μας στην φροντίδα και έκφραση του σώματός μας ως ψυχόσωμα.

Θα δοθούν ασκήσεις πελβικής γυμναστικής για την ενεργοποίηση του πελβικού συστήματος που αφορούν παθήσεις όπως πυελική πρόπτωση, ακράτεια, στεγνό κόλπο και έλλειψη/δυσκολία οργασμού.

Ένα σεμινάριο που απευθύνεται και μπορούν να παρακολουθήσουνε όλοι όσοι θέλουν να φροντίσουν τα σώματα τους και να νιώσουν καλά!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει η δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης, για ιδιαίτερο μάθημα.

Για επιπλέον πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Silvia στο 6982032348 ή μέσω email : si.macchi@yahoo.com

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη.

Σάββατο: 2,5 ώρες

Κυριακή: 4 ώρες

Δευτέρα: 2,5 ώρες

 

Λίγα λόγια για την Silvia Macchi

Η Silvia Macchi γεννήθηκε στη Ρώμη και ζει στην Ελλάδα. Έχει σπουδές στο χορό οι οποίες ξεκίνησαν με την ίδια τη μητέρα της από μικρή ηλικία και στη συνέχεια σπούδασε σχέδιο στο Istituto delle industrie Artistiche I.S.I.A. στην Ρώμη.

Συνέχισε τις σπουδές της στο χορό, την υποκριτική και το τραγούδι , προς μια ολιστική κατεύθυνση , πέρα από τις κλασσικές και μοντέρνες μορφές βάζοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο ως ένα δημιουργικό ον, έτσι δημιούργησε το Body Consciousness και το Cocoon Art Therapy.

Εδώ και 25 περίπου χρόνια μελετά την προσωπική της εξέλιξη και έρευνα πάνω στην επιστήμη της πνευματικότητας στο R.O.S.E. Respecting Our Soul Essence.

Performer – Χορογράφος και Δασκάλα, η Silvia οδηγείται σε μια πορεία έρευνας και συνειδητής εξέλιξης μέσα από την έκφραση του σώματος μέσα από την ομάδα «Synergy of Art». Επίσης έχει παρουσιάσει δικά της έργα ,δράσεις και καλλιτεχνικά installations σε αρχαιολογικούς χώρους, όπως στο ναό της Αφαίας στην Αίγινα, στο νησί της Δήλου, στο θέατρο της Καρθαίας καθώς και στο ναό της Αρτέμιδος στη Βραυρώνα.

Για περισσότερα από 25 χρόνια διεξάγει σεμινάρια Body Consciousness. Ατομικές και ομαδικές συναντήσεις για ενήλικες, νέους και παιδιά καθώς και σεμινάρια χαλάρωσης και οραματισμού σε εταιρείες όπως η εταιρεία Παπαστράτος Α.Ε. .

Μαζί με τον σύζυγο της δημιούργησε το Il Nido Kea – Wellness Retreat στο νησί της Κέας στις Κυκλαδες, όπου φιλοξενούν εκδηλώσεις, σεμινάρια, συναντήσεις σε όσους αναζητούν δημιουργικότητα, αρμονία και ειρήνη.